DE VÂNZARE Casă, Gainesville, Alachua County, Florida, 3322 NW 39 Terrace

DE VÂNZARE - Cod. 24201

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 20.25 m²
  • Camere: 8
  • Podea: 2025 sq. Feet

Cazare 2 bai · 2025 de metri pătrați de minute la Universitatea din Florida. Prima pagină pentru familia mare în apropierea școlilor de mers pe jos de magazine, autobuze si mai mult! Funcția de transfer! Trebuie să se miște! Furnizarea toate ofertele serioase! Obținerea scrisoare și aprobat înainte de a ta!
  3 dormitoare, 0.2 bai cu built-BONUS DEN este înfășurat în jurul rafturile de carte! Iaz imens. SPA. În plus față de garaj separat și atelierul. Construirea de stocare suplimentar. Alerga câine mare. Două acoperiș din metal vechi. Un-doi-ani eff energie. Aer / Sistem de căldură. În vârstă de doi ani de încălzire a apei calde! Eff energie varsta de un an. Mașină de spălat vase și aragaz hota! Upgrade bai. Ventilatoare tot timpul. New terase și patio 2013, este dedicat celor mai recente IAB energie. Windows!
  Spaniolă proiectare ipsos în interiorul și în afara! "U" forma de casa cu toate camerele deschise la o curte retrasă. Cea de a doua curte se deschide la o piscină mare și tropicale mature "Key West". Cameră de utilitate / Kraft mare. "Kick Back" Maestrul retragere! Ușile Storm adăugat la partea din spate și din față a casei! Noi robinete prin afară! Iluminat exterior nou! Iluminat nou acasă! Mai multe upgrade-uri decat ne putem aminti!
MOVE GATA IN!
Super casă de familie! Mare divertisment. Proprietarii de animale de companie Super. Mare pentru a arunca o cheie cuplu sau proprietarii de casa noua!
Dulapuri de bucatarie din stejar masiv de mari dimensiuni de tigla mexican topuri contra. Pardoseli gresie mexican! Stejar si nuc in toata casa!
Vă rugăm să sunați pentru a programa un nou turneu acasă astăzi!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB