DE VÂNZARE 2 camere, Orlando, Orange County, Florida, walden cir

DE VÂNZARE - Cod. 37245

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 94.76 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 0

Acest apartament de apartament cu o suprafață de 94,76 metri pătrați situat într-o reședință Orlando are 2 dormitoare și 2 băi și este deja dotat cu aer condiționat, detectoare de fum, un frigider, un cuptor, o aragaz și o microunda. mașină de spălat vase, mașină de spălat și uscător. Reședința în care este amplasată oferă o grădină privată mare, o zonă de joacă echipată pentru copii, parcare, spălătorie, sală de fitness, spa, teren de tenis și piscină.

Proprietatea generează un venit net anual de 7.752 dolari, producând astfel un randament net de 6.46% pe valoarea de 120.000 dolari din investiție, iar acest lucru este adăugat în primul an de gestiune proprietate gratuită.

De ce să decideți să investiți în Orlando?
Zona Orlando este extrem de interesantă pentru cei care doresc să investească în Statele Unite, fiind capabili să se bazeze pe o economie prosperă și un număr mare de turiști - aproximativ 70 de milioane pe an - care vin în special pentru numeroasele parcuri tematice prezente, cum ar fi ca Disney World și SeaWorld Orlando.

Acestea au câștigat orașul titlul de "Capitală mondială a parcurilor de distracții" și, de fapt, Orlando găzduiește cele 4 cele mai vizitate parcuri acvatice din SUA și 7 dintre cele 10 cele mai vizitate parcuri tematice din toată America de Nord.

Dacă intenționați să cumpărați în scopuri investiționale, această proprietate este o opțiune excelentă pe termen mediu și scurt, în special având în vedere atractivitatea internațională ridicată și prețul convenabil și competitiv la care o oferim, comparativ cu valorile medii întâlnite în pieței imobiliare locale.

Investiți în Orlando cu noi.
Oferim investitorilor oportunitatea de a achiziționa proprietăți cu rentabilitate ridicată și sigură. Acestea sunt case deja închiriate pe piețe, cum ar fi Florida, care sunt în continuă creștere. Oferim asistență completă pentru investiții: de la servicii contabile, fiscale și juridice până la deschiderea și reînnoirea companiilor, de la domiciliu la agentul înregistrat, de la deschiderea conturilor curente până la expedierea documentelor, de la serviciile de administrare a proprietății până la ancheta planimetrică , tur virtual și imagini aeriene, de la supravegherea lucrărilor la inspecția proprietăților, de la plata taxelor de condominiu până la plata impozitului pe proprietate, de la căutarea chiriașului la colectarea chiriilor, de la serviciile de consultanță la due diligence și conformare, fără a uita analiza imobiliară a valorii activului net.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB